ΕΝΕΔΡΑ Live - @ Music Train Team Party


Με τους ''ΕΝΕΔΡΑ''  γνωριστήκαμε περίπου 2 ώρες πριν το live που θα έκαναν με αφορμή το Party της Music Train Team. Τέσσερις νέοι άνθρωποι με μεγάλη και αληθινή αγάπη για το Κλασικό Ροκ. Είχα ήδη αγαπήσει τα τραγούδια τους ακούγοντάς τα στο Youtube και ανυπομονούσα να τους ακούσω επιτέλους και από κοντά...Οι εντυπώσεις μου από την παρουσία τους ταυτίζονται απόλυτα με την κουβέντα που άκουσα να τους λέει μία ιστορική μορφή της Ελληνικής Ροκ Σκηνής που ήταν παρών στο live....''έχετε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα...το κάθε τραγούδι σας έχει τη δική του υπόσταση και δεν μοιάζει το ένα με το άλλο''...μία παγίδα στην οποία συνήθως πέφτουν τα νεανικά συγκροτήματα....

Αλλά πώς να πέσουν σε παγίδα τέσσερις άνθρωποι...που αυτοαποκαλούνται ''ΕΝΕΔΡΑ'' ;


Οι ΕΝΕΔΡΑ σχηματίστηκαν το φθινόπωρο του 2007 από τον Αλέξανδρο Πενταρά (κιθάρα) και την Ναταλία Ηλία (φωνή).Τον πολύπαθο Δεκέμβρη του '08 βγάζουν το πρώτο τους demo. Από εκεί κι έπειτα ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, παίρνουν μέρος σε πολλά φεστιβάλ και ηχογραφούν τον πρώτο τους δίσκο.


Οι εναλλαγές στα μέλη του συγκροτήματος ήταν πολλές, όμως ο κάθε μουσικός πρόσφερε το προσωπικό του ύφος στην ενορχήστρωση των κομματιών. Πλέον στα τύμπανα ο Αντώνης Παπαδάς και στο μπάσο ο Βαγγέλης Ηλίας δίνουν την δική τους ηχηρή μουσική πρόταση.


Το μουσικό ύφος του group διαμορφώθηκε μέσα από την αγάπη που υπάρχει στις δεκαετίες '60 και '70. Αγάπη για την μουσική με ειλικρινή και ανόθευτο τρόπο που αντιλαμβάνεται ο ακροατής από την στιγμή που θα ακούσει το πρώτο κιόλας τους τραγούδι.


https://www.facebook.com/festivalistas

https://www.facebook.com/musictrainteam

https://www.facebook.com/groups/enedrarockband

https://www.youtube.com/user/nanti13